Search found 8 matches

by marlinster
11 March 2005, 22:53
Forum: Allmänna UNIX frågor.
Topic: Devices
Replies: 8
Views: 506

Tackar ... jag använder bara /dev/loop0 och /dev/loop1. Det är så att alla loop's försvinner efter en reboot utom loop0. Har ändrat lite i make_extra_nodes.sh och lagt till dom övriga men det hjälper inte. Sen saknar jag /dev/sd[1-5]
surt....
by marlinster
11 March 2005, 21:01
Forum: Allmänna UNIX frågor.
Topic: Devices
Replies: 8
Views: 506

tex loop-aes. När jag ska testa senare så finns det inte några /dev/loop*. Om jag gör några med mkdev så funkar det men dom försvinner om jag bootar om. Har inte några /dev/sd* heller....
by marlinster
11 March 2005, 20:22
Forum: Allmänna UNIX frågor.
Topic: Devices
Replies: 8
Views: 506

Slackware 10.1(current), udev-054-i486-3
by marlinster
11 March 2005, 19:03
Forum: Allmänna UNIX frågor.
Topic: Devices
Replies: 8
Views: 506

Devices

Hej!
Sen jag uppgraderat till kärna 2.6.* så har alla mina /dev/loop* devices försvunnit samt /dev/sd*
Någon som vet vad jag ska ändra för att få tibax dom?
by marlinster
27 January 2005, 22:39
Forum: Hårdvara
Topic: ReiserFs / Kernel fel.. ?
Replies: 7
Views: 822

Har haft de där felmeddelanden på hen hel del diskar som jag har haft. 90% av de fallen så har det varit HDD'n som har gett upp...
by marlinster
21 January 2005, 19:16
Forum: Allmänna UNIX frågor.
Topic: Hur kommer man ut ur X
Replies: 5
Views: 498

ctrl + alt + backspace
by marlinster
18 January 2005, 18:55
Forum: Hårdvara
Topic: hda: timeout waiting for DMA
Replies: 7
Views: 897

Har haft samma problem flertalet gånger. För mig har det varit hårdvarurelaterat samtliga gånger, antingen ide-kabel eller disk som varit kass...
by marlinster
18 January 2005, 16:32
Forum: Allmänna UNIX frågor.
Topic: [Löst] Hitta rätt paket till Slackware 10?
Replies: 12
Views: 934

Det är paketet "bind" du leter efter, ta hem den och kör installpkg