Allt slutar fungera!!??

Här diskuterar vi GIMP, OpenOffice, Emacs, VI och andra applikationer som finns under Linux / UNIX.
Post Reply
kyoto
Posts: 19
Joined: 18 October 2006, 22:30
Contact:

Allt slutar fungera!!??

Post by kyoto » 23 February 2007, 23:27

Jag har installerat ubuntu 6.10 på en dator. allt går bra till en början. Updaterar hela systemet och installerar easyubuntu och instalerar codecs för film och ljud. sedan kopierar jag över lite musik till den(går väldigt segt 2,3Mb/s). men efter några timmar så slutar program att fungera och det går inte att stänga av datorn.. den går inte ens döda med Ctrl+alt sudo halt..... är det någon som vet vad det kan vara eller har upleft samma problem med sin dator? :-? tack för svar=)

Edit:
programen som inte startar ger inte ifrån sig en fel raport?

erik_persson
Posts: 1474
Joined: 29 August 2002, 15:19

Re: Allt slutar fungera!!??

Post by erik_persson » 24 February 2007, 00:37

kyoto wrote: Edit:
programen som inte startar ger inte ifrån sig en fel raport?
Vilken tur!
Ger programmen ifrån sig en rätt rapport då?

:-)

/erik

kyoto
Posts: 19
Joined: 18 October 2006, 22:30
Contact:

Post by kyoto » 24 February 2007, 11:49

Nej dom ger inte ifrån sig någon felraport=/ det är det som är det udda med allt!
nere i status panelen så står det bara Tex startar Gaim. men ibland funkar vissa program å ibland funkar inte andra?

datorn är en Amd 2600+ 1024ram grafikkort ati(något)
Ubuntu Kyoto<3Linux

User avatar
drbrno
Posts: 2834
Joined: 6 October 2002, 05:01
Location: Lund
Contact:

Post by drbrno » 24 February 2007, 13:08

Om du startar program från ett terminalfönster får du kanske se ett felmeddelande.

Post Reply