Webbutvecklare till online-marketingföretag som accelererar

Detta forum är för dej som söker konsult eller kan erbjuda konsulttjänster inom UNIX { Linux, FreeBSD och etc } och Open Source sektorn.

Post Reply
Scandistaff
Posts: 4
Joined: 3 December 2013, 09:32

Webbutvecklare till online-marketingföretag som accelererar

Post by Scandistaff » 15 May 2015, 11:43

Vill du utveckla dina kunskaper inom webbutveckling och vara en del av ett tight team som strävar efter att skapa de bästa affiliate-portalerna inom iGaming? Vi söker nu en utvecklare med erfarenhet av att skapa snygga och funktionella WordPress-sajter till vår svenska kund i Malta.

Hur ser din arbetsdag ut?
Vårkund expanderar med en rasande fart på marknaden och har sedan en tid befäst sig som nordens största iGaming affiliate. De behöver därför nu utöka sitt utvecklings-/ SEO-team med en skicklig webbutvecklare.

Sajternas mål är att driva nättrafik till världens största onlinecasinon. Här behövs därför ett team av utvecklare som kan leverera snygga, funktionella och hållbara webbsidor för att locka spelare. Du kommer alltså skapa funktionella webbsidor där den spel sugne lätt kan hitta sin nya favorit site matchat med ett fantastiskt erbjudande. Du utvecklar och hanterar webbsidorna via WP men även ”ren” kod via FTP. Som du vet är SEO avgörande för att driva trafik och i denna roll bidrar du därför till att utveckla och implementera sökmotoroptimerande insatser för företagets affiliatesidor och portaler.

Tillsammans med teamet bollar ni idéer för hur på bästa sätt lösa problem som kan dyka upp eller hur ni ska förbättra arbetsflödet. Här råder ett nära samarbete med de interna content-, marknadsförings- och IT-teamen för att utveckla nya webbplatser och förbättra de redan existerande. Genom att jobba självgående assisterar du i övervakningen av projekten och levererar inom deadline.

Vem trivs här?
Det här är en möjlighet för dig som vill göra karriär och förbättra dina kunskaper inom webbutveckling hos ett växande företag med ett mycket trivsamt arbetsklimat.Föredrar du att arbetar självständigt med dina uppgifter och ansvarsområden utan att ha någon hängandes över din axel? Gillar du att samarbeta nära dina kollegor och ha ett öppet kommunikationsflöde? Känns tanken på att vara en deli ett företag som växer så det knakar och som dessutom är bäst i branschen som lockande? Då kommer du med största sannolikhet trivas här!

För den här rollen söker vi efter någon med åtminstone 1-2 års erfarenhet från utveckling av webbsidor baserade på WP/Joomla och HTML. Önskvärt är att du har bra förståelse för Google’s verktyg så som Analytics, Keyword Planner,PageSpeed Insight och Webmaster verktygen. Vi ser även att du har koll på domäner och hur du använder DNS register. Bra förståelse för hur du använder cPanel, inklusive Web Hosting Manager,för att sätta upp webbsidor kommer vara gynnsamt för dig här.

Då du kommer vara del av en internationell organisation är det viktigt att du kommunicerar mycket väl på engelska även om de flesta medarbetarna kommer från Skandinavien.

Scandistaff
Scandistaff är en skandinavisk HR-Partner. Följ oss på Facebook, twitter och vår webbsida för att få reda på de senaste jobben för skandinaver på Malta, Gibraltar och i England.

Låter det intressant?
Rekryteringsarbetet sker löpande, ansök därför omgående. Ansökan sker genom att du lämnar din ansökan via vår webbsida http://www.scandistaff.com.OBS! inte via e-mail. Om du känner till någon som passar för tjänsten utgår alltid tipsbonus om denne rekryteras.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Carl-Henrik Larneryd på Tel: 031-313 93 18. Du når oss även på Skype: SCANDISTAFF

Vi ser fram emot din ansökan!

Post Reply