Tekniker med brinnande intresse för Linux

Detta forum är för dej som söker konsult eller kan erbjuda konsulttjänster inom UNIX { Linux, FreeBSD och etc } och Open Source sektorn.

Post Reply
magbl
Posts: 1
Joined: 25 February 2013, 16:51

Tekniker med brinnande intresse för Linux

Post by magbl » 25 February 2013, 17:21

Representerar ett företag som arbetar med drift och utveckling inom kritiska och komplexa IT-miljöer. Vi behöver utöka vårt redan starka team med fler personer som brinner för IT-området och linux/unix i synnerhet. Det vi kan erbjuda är ett arbete på ett företag i medvind som sätter sina kunder och sin personal i första rummet, och spännande tekniska utmaningar där egentligen bara du själv sätter gränserna för hur fort du kan utvecklas.

Vi är ett företag med en stark kultur och värdegrund där det är viktigt att alla trivs och känner sig delaktiga. Vi arbetar tillsammans i team vilket innebär att det är viktigt att du som person trivs att arbeta tillsammans med andra och även är intresserad av att ha direkt kontakt med våra kunder.
Som person tror vi att du är social och utåtriktad och intresserad av att hela tiden lära dig mer inom området och inte är rädd för nya tekniker eller nya utmaningar. Till din hjälp har du hela tiden vårt samlade team på över 60 specialister som gärna hjälper till.

Viktigt är att du har ett brinnande intresse för linux och erfarenhet av programmering/utveckling. Vi arbetar mycket i blandade miljöer varför det är viktigt att även vilja förstå och arbeta i andra miljöer så som exmepelvis Unix (Solaris, AIX, BSD m.f.) och Windows. Vi arbetar även mycket med olika databaser och middleware som exempelvis Jboss, Websphere, Oracle, MySql, Apache, m.f.
Utvecklingsspråk som vi arbetar med är exempelvis C/C++, Java, PHP, men även många olika typer av scriptspråk så som bash, ksh, perl, awk, m.m.

Vi är idag drygt 60 personer och vi finns i Göteborg och Stockholm. Det är möjligt att vara placerad antingen i Göteborg eller i Stockholm.

Det finns inget direkt krav på tidigare arbetslivserfarenhet inom området, även om det är meriterande. Vi söker både personer med arbetslivserfarenhet och personer som kommer direkt från skola/utbildning. Det viktigaste är de personliga egenskaperna och intresset för området.

Vid intresse skicka lite information och kontaktuppgifter i ett PM så återkommer jag med mer information.

Post Reply