Junior Webbutvecklare för fast anställning i Malta

Detta forum är för dej som söker konsult eller kan erbjuda konsulttjänster inom UNIX { Linux, FreeBSD och etc } och Open Source sektorn.

Post Reply
Scandistaff
Posts: 4
Joined: 3 December 2013, 09:32

Junior Webbutvecklare för fast anställning i Malta

Post by Scandistaff » 22 October 2014, 09:39

Har du nyligen påbörjat din väg mot att bli en mästerlig webbutvecklare och vill ta dig till ett företag där du får vidareutveckla dina färdigheter? Vi söker nu en junior webbutvecklare för att komma ombord på ett ungt och växande företag inom onlinemarknadsföring i Malta.

Hur ser din arbetsdag ut?
Vår kund verkar inom Affiliate-marknadsföring mot onlinecasinobranschen och deras verksamhet växer snabbt. Att deras websidor fungerar och flyter på som avsett är vitalt och de behöver nu utöka sitt team av talangfulla webbutvecklare.

I denna roll kommer du säkerställa att IT-infrastrukturen är stabil och säker för att hålla företagets websidor online i alla lägen. Du är med och utvecklar både interna och externa system samt skapar nya websidor för fortsatt tillväxt för verksamheten. Du är delaktig och drivande i att implementera nya projekt i den redan befintliga IT-infrastrukturen.

Företaget har ett stort nätverk av webbsidor som du genom dina kunskaper hanterar och utvecklar. Du jobbar därför effektivt med att se till att dina koder är säkra och presterar felfritt. Med en ständig vilja att lära dig nya tekniker håller du dig uppdaterad på det senaste och lär dig bemästra nya språk och metoder så som A/B-testning och likande.

I dina uppgifter kommer både frontend- och backendutveckling ingå samt att sköta server och nätverksadministration. Du organiserar självständigt ditt arbete och har en klar bild för vilka uppgifter du behöver utföra. Du kommer även vara del av ett utvecklarteam där ni har ett nära samarbete för att nå era mål.

Vem trivs här?
Vill du fortsätta din karriär som utvecklare på en arbetsplats där du får visa vad du går för är detta en perfekt position för dig. Om du även gillar att varva mellan att både arbeta självständigt och i team kommer du att trivas här. Vi hoppas att du är villiga att dela med dig av dina kunskaper och är öppen för andras förslag och idéer.

Vi ser gärna att du har utbildning inom webutveckling, men självlärda talanger är självklart välkomna att söka in och visa vad de kan. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbetet och börja presentera behöver du även ha ett par års erfarenhet av webutveckling sedan tidigare.

Vidare har du koll på hur domännamn (DNS) fungerar och har knivskarpa kodningsegenskaper när det kommer till PHP, HTML, CSS, MySQL och JavaScript. Det är även till fördel om du har erfarenhet av MVC-programmering, Git eller att arbeta med objektorienterad programmering.

I utbyte mot dina kunskaper kommer du få ett jobb där du får arbeta fritt och självständigt i en avslappnad miljö där måndagar är lika uppskattade som fredagar.

Scandistaff – HR on demand
Scandistaff är en skandinavisk HR-Partner. Följ oss på Facebook, twitter och vår webbsida för att få reda på de senaste jobben för skandinaver på Malta, Gibraltar och i England.

Låter det intressant?
Rekryteringsarbetet sker löpande, ansök därför omgående. Ansökan sker genom att du lämnar din ansökan via vår webbsida http://www.scandistaff.com. OBS! inte via e-mail. Om du känner till någon som passar för tjänsten utgår alltid tipsbonus om denne rekryteras.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Alexander Gustafsson på Tel: 031-313 93 18 eller email alexander@scandistaff.com. Du når oss även på Skype: SCANDISTAFF

Vi ser fram emot din ansökan!

Post Reply