Vart hittar man Mandrake loggos??

Fritt forum, här är det högt i taket.
Post Reply
User avatar
Tommy-Estonia
Posts: 185
Joined: 21 September 2003, 18:42
Location: Finland. Bor i Estland
Contact:

Vart hittar man Mandrake loggos??

Post by Tommy-Estonia » 24 October 2003, 17:17



Nån som vet vart man hittar Mandrake loggos

Eller Tux loggos??

Vill ta bort knoppix bilden men har inte hittat

nån annan.

/Tommy
Kör Kubuntu 7.04 Thinkpad T42
1024DDR ram och 80gb hd.

dront
Posts: 13
Joined: 10 August 2003, 17:34
Location: Stockholm

Post by dront » 24 October 2003, 17:59

Här:
http://sodipodi.sourceforge.net/index.p ... lery/logos

...båda i det underbara formatet SVG.

/gustav

elwis
Posts: 3135
Joined: 2 April 2002, 02:00
Location: Ulricehamn

Post by elwis » 24 October 2003, 19:08

SVG rockar & knäcker, använder det för att göra grafer.

Nu ska bara python få stöd för att rendera det också :)

User avatar
panzar
Posts: 100
Joined: 23 April 2003, 22:07

Post by panzar » 24 October 2003, 19:16

Du kan också gå in på www.mandrakelinux.com och trycka på "Advertising" i menyn till vänster. Där finns ett par..

User avatar
Tommy-Estonia
Posts: 185
Joined: 21 September 2003, 18:42
Location: Finland. Bor i Estland
Contact:

Ref: tippset

Post by Tommy-Estonia » 25 October 2003, 13:54

dront wrote:Här:
http://sodipodi.sourceforge.net/index.p ... lery/logos

...båda i det underbara formatet SVG.

/gustav
Jag tackar för tippset,hittade nån logga där

men inte ricktigt vad jag sökte.

/Tommy
Kör Kubuntu 7.04 Thinkpad T42
1024DDR ram och 80gb hd.

User avatar
Tommy-Estonia
Posts: 185
Joined: 21 September 2003, 18:42
Location: Finland. Bor i Estland
Contact:

Ref: tippset

Post by Tommy-Estonia » 25 October 2003, 14:00

panzar wrote:Du kan också gå in på www.mandrakelinux.com och trycka på "Advertising" i menyn till vänster. Där finns ett par..
Tackar för tippset men kunde inte hitta nån loggos

på mandrakelinux.com/se dit leder din länk mig.

Men hittade dock en annan bra som ni ser :)
/Tommy
Kör Kubuntu 7.04 Thinkpad T42
1024DDR ram och 80gb hd.

Post Reply