Sverigedemokraterna är ett hot emot rikets säkerhet.

Fritt forum, här är det högt i taket.
Locked
klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Sverigedemokraterna är ett hot emot rikets säkerhet.

Post by klein » 13 March 2007, 12:07

Läs och lär! Tom SÄPO anser SD är ett hot emot rikets säkerhet. Kanske dags att inte rösta på dem?


"Det svenska parti som närmast kan jämföras med de europeiska
högerextrema partierna är Sverigedemokraterna. Med drygt
76 000 röster i riksdagsvalet 2002 gjorde Sverigedemokraterna
sitt bästa val hittills. Fortfarande är partiet dock långt ifrån en
plats i den svenska riksdagen. Utvecklingen inom vit makt-miljön
kan gynnas av ett ökat inflytande för högerextrema partier så
tillvida att deras budskap vinner legitimitet och nyrekryteringen"

Källa

http://www.sakerhetspolisen.se/Publikat ... o_2002.pdf

User avatar
Ham
Posts: 396
Joined: 5 February 2006, 14:37
Location: Multiversums mörkare delar...
Contact:

Post by Ham » 13 March 2007, 15:45

Rapport från 2002?
Linux limitless
Image

User avatar
gholen
Posts: 870
Joined: 25 February 2004, 12:48
Location: Kungälv
Contact:

Post by gholen » 13 March 2007, 22:04

Ganska kul läsning. Dom är ju inte en press, vilket gör att dom kan (och HAR som uppgift) vara okritiska. Att nynazister är ett hot mot samhället visste vi redan, det är inga nyheter, men vad som ska påpekas, å det starkaste, är att nynazister har exakt samma rättigheter som alla ändra, men också skyldigheter. Svea rikes lagar består. och dom viktigaste är att alla har rätt att säga, tycka och skriva vad dom vill, enda bortfallet är Hets mot folkgrupp, och förtal. Dessa lagar gäller alla, och skall skyddas och åtfäljas.
Fluxbox,urxvt under Ubuntu Dapper Drake
Image

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Post by klein » 14 March 2007, 10:54

Men det intresserades är att SD använder exat som retorik som Hitler gjorde på 20 talet. Sverigedemokraterna har tom en "skyddsgrupp" som har ungerfär samma struktur som SA/SS hade. Kanske inte lika militariserad, men ändå. T.e.x vid demostrationer i Linköping där SD bär uniformes liknade persedlar. Tyvärr finns inte lage om poltisk uniform längre. men det är inte sällan man ser Sverigedemokratiska möten, där alla partifunktionärer bär svartabyxor och samma färg på skjortan.

Synd bara att det finns korkade människor som rösta på slödder som Sverigedemokraterna. Läste någon artikel 20-30% av alla Sverigedemokrat politiker fanns i belastning registret, det är ganska mycket. För övrig partier lika den siffra på 2-3 %.

En annan intressant sak gällade SD, 20% av deras politiker är förtidpersionärer, dvs man oförmåga att försörja sej själva. Vad vill då SD? Man vill kasta ut alla invandrare bara för de kostar för mycket, många invandrargrupper lever på samhället anser Sverigedemokraterna. Så gör man detsamma själv, snacka om att hyckla och inte leva som man lär.


Skillnaden ifrån 1920 talet och 2000 talet , nu hetsar man emot Muslimer istället för judar, annars är likheterna ganska stora mellan 20 talets tyskland och 2000 talets Sverige, då det gäller SD och nazism. Homosexuella och kvinnor göre sej icke besvär att bli medlemmar i SD.

Vi kan bara hoppas högkonjenturen håller i sej till 2010, annars lär Nazisterna / Sverigedemokraterna lyckas locka många väljare i grupper kring sossarna.


gholen wrote:Ganska kul läsning. Dom är ju inte en press, vilket gör att dom kan (och HAR som uppgift) vara okritiska. Att nynazister är ett hot mot samhället visste vi redan, det är inga nyheter, men vad som ska påpekas, å det starkaste, är att nynazister har exakt samma rättigheter som alla ändra, men också skyldigheter. Svea rikes lagar består. och dom viktigaste är att alla har rätt att säga, tycka och skriva vad dom vill, enda bortfallet är Hets mot folkgrupp, och förtal. Dessa lagar gäller alla, och skall skyddas och åtfäljas.
Last edited by klein on 3 June 2007, 11:18, edited 3 times in total.

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Post by klein » 14 March 2007, 11:18

Och sen då? Det Nationalsocialtiska Arbetarpartiet Tyskland började 1921. Nazisterna kom in i riksdagen 1931 och 1945 hade 20 miljoner ( ca 6 miljoner människor gasade ihjäl i utrotningsläger) människor dog bara för en sinnessjuk kopral fick makten.

Sverigedemokraterna politik är en kortsiktig lösning på något som förvisso är ett problem, men där SD inte har den rätta lösningen på problemet. Om Sverigedemokraterna skulle få våmästaroller i riksdagen, skulle det leda till poltisk ekonomiskt kaos i landet. Vi skulle få se nyval efter nyval, ny demokratins ränot på 500% i mitten av 90 talet kommer bara vara en våtdröm jemförelse vad som händer det högerextrema Sverigedemokraterna får någon form av poltiskinflyttade. Det finns expeter som menar att EU måste antaligen gå in och tvångförvalta Sverige , om SD skulle få en vågmästarroller i riksdagen, då det antaligen skulle skada hela fedrationens ekonomi, särskilt om ett rikt och välmånede skulle kraschlandas av en gäng sinnessjuka galninga på yttersta högerkanten.

Visst Sverige har kanske i visa tider varit lite för generös i flyktning motagning. Men lösningen heter inte begränsa invandringen, lösningen heter arbete direkt när man kommer till Sverige , längre kostnader för arbetesgivare att anställa människor .

Sedan skall kollettivavtal och sånt där trams, inte behövs på företag som har mindre än 500 anställda. Låt den fria kaptialismen få blomma istället för massa regleringar och skit.

Ham wrote:Rapport från 2002?
Last edited by klein on 3 June 2007, 11:23, edited 1 time in total.

erik_persson
Posts: 1474
Joined: 29 August 2002, 15:19

Post by erik_persson » 14 March 2007, 18:47

m wrote:Och sen då? Det Nationalsocialtiska Arbetarpartiet Tyskland började 1921. Nazisterna kom in i riksdagen 1931 och 1945 hade 20 miljoner människor offrat livet på pga en galen kopral fick makten.

Sverigedemokraterna politik är en kortsiktig lösning på något som förvisso är ett problem, men där SD inte har den rätta lösningen på problemet, utan dom propagandera med våld och hat som lösning på ett socialproblem.

Visst Sverige har kanske i visa tider varit lite för generös i flyktning motagning. Men lösningen heter inte begränsa invandringen, lösningen heter arbete direkt när man kommer till Sverige , längre kostnader för arbetesgivare att anställa människor .

Sedan skall kollettivavtal och sånt där trams, inte behövs på företag som har mindre än 500 anställda. Låt den fria kaptialismen få blomma istället för massa regleringar och skit.

Ham wrote:Rapport från 2002?
Den fria kapitalismen är lika ond som hitler. Den fria kapitalismen har skördat många liv, och är i sin konstruktion instabil. Det är endast med en balans i marknaden, en balans mellan arbetsgivare och arbetstagare, som framsteg kan komma många människor till godo - och det är väl det som vi alla egentligen vill, att samhället ska utvecklas? En kraftig maktkoncentration, oavsett om den är fascistisk, kommunistisk eller kapitalistisk leder alltid till övergrepp.
Ren kapitalism är lika rå och vidrig som ren kommunism. För att ett samhälle ska fungera så krävs balans.

Utan att på något sätt ta ställning till vilka nivåer den svenska invandringen ska ha, så bör man när man diskuterar denna vara medveten om att sverige är ett av de länder, om inte det land , i västvärlden som sedan 1990-talets början har tagit emot flest invandrare per capita. Att kalla det rasistiskt att vilka reducerat detta mottag innebär dermed att man implicit kallar de flesta andra länder i västvärlden för rasistiska. För mig framstår därmed den typen av argument som ohederliga, liksom argumentet att invandringen inte skulle kosta pengar.

/ep
Last edited by erik_persson on 15 March 2007, 00:07, edited 1 time in total.

jonlin
Posts: 693
Joined: 7 July 2003, 03:32
Location: Uppsala

Post by jonlin » 14 March 2007, 21:57

m wrote:Sverigedemokraterna politik är en kortsiktig lösning på något som förvisso är ett problem, men där SD inte har den rätta lösningen på problemet, utan dom propagandera med våld och hat som lösning på ett socialproblem.
Du förespråkar ju våld som lösning på en massa annat, som mycket väl går att klassa som sociala problem. Hur ska du ha det?
m wrote:Visst Sverige har kanske i visa tider varit lite för generös i flyktning motagning. Men lösningen heter inte begränsa invandringen, lösningen heter arbete direkt när man kommer till Sverige , längre kostnader för arbetesgivare att anställa människor .
"Rätt" eller inte så måste väl en begränsad invandring vara en lösning på en för hög invandring? Visst, arbete till alla låter bra men hur ska de som t.ex inte behärskar språket kunna fungera på en arbetsplats? Arbete är inte heller någon mirakellösning, utan mer en förutsättning för ett drägligt liv (som samhället är utformat i dagsläget).
m wrote:Sedan skall kollettivavtal och sånt där trams, inte behövs på företag som har mindre än 500 anställda. Låt den fria kaptialismen få blomma istället för massa regleringar och skit.
Eftersom den är amoralisk så krävs det regleringar. Men det är inte relevant för att diskutera Sverigedemokraternas politik.

Och "m", är det inte möjligt att Sverigedemokraternas officiella agenda är vad som så många finner tilltalande? Det är ju som sagt inget fel i att vilja begränsa invandringen till Sverige och något annat parti med liknande värderingar saknas. Det har inget med rasism att göra.

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Post by klein » 17 March 2007, 09:07

Sverige vore ett ganska trist land och leva i utan invandrare. McDonalds maten smakar pressat retur papper, då finns räddning i form av thailänska rätter och liknade. Sedan är det invandrare som har byggt upp Sverige.

Man skall givetvis inte använda våld, särskilt inte emot försvarslösa människor, men emot Sverigedemokrater/nazister är det helt ok att använda våld, gärna övervåld, det är ett språk dom förstår.

Exempel, en våldtänksman slutar inte att våldta bara för han få ett fängelsestraff, däremot om man kastrar våldtänksmannen så har man löst problemet., samma sak är det med ondska i Sverige, 99% av all ondska kommer från Nazister/Sverigedemokrater, om man låter onda människor få smaka på egen medicin, så lär dom sej att inte vara onda.

Det vanligaste "Sverigedemokrat brottet" är sexuella övergrepp på barn och kvinnomisshandel. Det är ganska hemskt att det finns människor som försvara såna här onda människor.Ni kan se Sverigedemokraterna propaganda film här : http://youtube.com/watch?v=jUIki70PUjE ,att Sverigedemokraterna inte skulle vara nazister är alltstå 100% bullshit.

jonlin
Posts: 693
Joined: 7 July 2003, 03:32
Location: Uppsala

Post by jonlin » 17 March 2007, 16:21

m wrote:Sverige vore ett ganska trist land och leva i utan invandrare. McDonalds maten smakar pressat retur papper, då finns räddning i form av thailänska rätter och liknade.

Vilket ju bara är din helt subjektiva åsikt. Som sagt tidigare, "tyckeri" är bara slöseri med tid. Det är även värt att påpeka att det inte alls är någon omöjlighet för en icke-[valfri nationalitet] att tillaga [valfri nationalitet]mat.
m wrote:Sedan är det invandrare som har byggt upp Sverige.

Vilket är ett ganska missvisande argument. Den tidiga arbetskraftsinvandringen kan faktiskt inte rättvist jämföras med dagens invandring. Förutom att de flesta invandrare då var andra nordbor, eller i viss mån européer, som lätt anpassade sig och integrerades i samhället så var de ekonomiska premisserna helt andra. Invandringen var nödvändig och i princip matchades också behovet mot arbetsmarknaden. Om jag har förstått saken rätt så var självförsörjande ett krav. Alltså inte alls likt dagens invandring.

Men även om du skulle ha rätt; Menar du då att vi står i skuld till alla andra nationer och kan därför inte införa en mer begränsad invandring, även om det skulle finnas behov av det?
m wrote:Man skall givetvis inte använda våld, särskilt inte emot försvarslösa människor, men emot Sverigedemokrater/nazister är det helt ok att använda våld, gärna övervåld, det är ett språk dom förstår.

Exempel, en våldtänksman slutar inte att våldta bara för han få ett fängelsestraff, däremot om man kastrar våldtänksmannen så har man löst problemet., samma sak är det med ondska i Sverige, 99% av all ondska kommer från Nazister/Sverigedemokrater, om man låter onda människor få smaka på egen medicin, så lär dom sej att inte vara onda.
Lol! "99% av all ondska kommer från Nazister/Sverigedemokrater"?!! Zeus, vad roligt! Hur har du kommit fram till det?

Att våldta någon är en ILLEGAL HANDLING, klassat som ett GROVT BROTT, att ha obekväma åsikter är det inte. Är det verkligen så svårt att förstå? Det är inte demokratiskt att med våld tysta de med oönskade obehagliga åsikter. Det börjar bli lite tjatigt nu.
m wrote:Det vanligaste "Sverigedemokrat brottet" är sexuella övergrepp på barn och kvinnomisshandel. Det är ganska hemskt att det finns människor som försvara såna här onda människor.
Din retorik är underbar! Jag försvarar alla människors rätt till en åsikt, hur obekväm den än är, och rätten att slippa bli misshandlad, förföljd eller mördad för den. Om ett brott begås så ska självklart ett adekvat straff/behandling/vård utfärdas, men det av domstol och inte av en galen, godtycklig mob.
m wrote:Ni kan se Sverigedemokraterna propaganda film här : http://youtube.com/watch?v=jUIki70PUjE ,att Sverigedemokraterna inte skulle vara nazister är alltstå 100% bullshit.
Filmen funkar inte på min dator men den är säkert jättebra.

Men du svarade inte på min fråga. Är det inte möjligt att de flesta som röstar på Sverigedemokraterna gör det av den enkla anledningen att det är det enda halvt rumsrena parti som (officiellt) vill begränsa invandringen? Att Sverigedemokraterna är ett slags missnöjesparti med andra ord.

phm
Posts: 778
Joined: 17 June 2005, 00:29

Post by phm » 18 March 2007, 00:06

Vi har religionsfrihet, borde vi inte ha politisk frihet då också ? 8)

phm
Posts: 778
Joined: 17 June 2005, 00:29

Post by phm » 18 March 2007, 00:12

jonlin wrote:Filmen funkar inte på min dator men den är säkert jättebra.
Installera mplayer.
Har du Fedora, så se till att du laddar ner mplayer från livnas repositories annars funkar det inte.

Code: Select all

yum install mplayer*

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Post by klein » 24 March 2007, 08:51

jonlin wrote: Vilket är ett ganska missvisande argument. Den tidiga arbetskraftsinvandringen kan faktiskt inte rättvist jämföras med dagens invandring. Förutom att de flesta invandrare då var andra nordbor, eller i viss mån européer, som lätt anpassade sig och integrerades i samhället så var de ekonomiska premisserna helt andra. Invandringen var nödvändig och i princip matchades också behovet mot arbetsmarknaden. Om jag har förstått saken rätt så var självförsörjande ett krav. Alltså inte alls likt dagens invandring.
.
Vad har det nordisk grannländerna bedragit med förutom importen av "Akholister" från Finland. Under 60 talet då invandringen dock fart, många som kom hit har idag byggt upp Sveriges ekonomi , efter har USA och Ryssland hade bombat söder Europa, så stog Sverige hyffsat helt och rent. Vi behöver invandring, dock skulle den kanske selketeras lite mer och man skulle väl kanske undvika en del nationaliter som är svåra att få in på arbetesmarknaden. Men jag anser att Sverige skall ha fri invandring, det gynnar landet på sikt, även om det kortsikt kan skapa en del socialproblem.

Men det är helt vannsinnigt att låta en nazistparti som Sverigedemokraterna att få poltiskt makt, utan det behövs människor som har gott omdöme som fattar beslut i den här frågan, och inte en hög med lågproduktiva skinheads som Sverigedemokraterna består av.

Dessutom är 95% av Sverigedemokraternas politiker dömda för brott , vilket är verkligen oroväckade för demokratin. ( Källa TV4 )

Så tycker det är ok, att samma ideologi som dödade 20 miljoner människor skall få ha riksdagledamöter i Svensks riksdag efter valet 2010? Sverigedemokraterna är ett Nationalsocialtiskparti, dvs samma ideologi som dödade 20 miljoner människor under 2:a världskriget. Ungerfär som att låta kommunister få ministerposter, det kan bara gå åt ett håll, åt helevete.

torslund
Posts: 1559
Joined: 7 November 2002, 18:24

Post by torslund » 24 March 2007, 10:56

99% av all ondska kommer från Nazister/Sverigedemokrater,
Helt fel.
Onskan kommer från marknaden.

phm
Posts: 778
Joined: 17 June 2005, 00:29

Post by phm » 24 March 2007, 19:06

Ondska kommer från människor som väljer att vara onda pga hat, rasism eller andra orsaker.

Hat, rasism, krig osv ... bygger bara på en sak, okunnighet.

Allt blod är rött.
Vad människor har för hudfärg, kultur, religion osv är oviktigt.

<i>Huvudsaken är att alla människor oavsett hudfärg, kultur, religion osv förstår att vi människor är samma ART nämligenmänniskoarten eller Homo sapiens sapiens.</i>

Inser alla nazister denna grundläggande sanning, så finns inte nazismen längre.

torslund
Posts: 1559
Joined: 7 November 2002, 18:24

Post by torslund » 24 March 2007, 20:02

Inte fullt så enkelt. För att sko sig på andra så måste man först nervärdera dom. Då kan man plundra dom. Marknaden.

phm
Posts: 778
Joined: 17 June 2005, 00:29

Post by phm » 24 March 2007, 21:10

torslund wrote:Inte fullt så enkelt. För att sko sig på andra så måste man först nervärdera dom. Då kan man plundra dom. Marknaden.
Öööö, kan du utveckla det lite, fattar inte riktigt vad du menar . :wink:

torslund
Posts: 1559
Joined: 7 November 2002, 18:24

Post by torslund » 24 March 2007, 22:00

Dom situationer du räknar upp går ut på att skaffa fördelar. Den främsta fördelen som söks är vinning, dvs. marknaden.
Genom att förklara en kultur för lägre stående så kan man med gott samvete ta i från dom. Att det sen genom århundranden fortsätter att nervärderas gör att man kan fortsätta att diskriminera.
Det är ok att ge lägre lön för samma arbete om man nervärderar.
Marknaden bygger på att det man själv gör är mera värt än vad andra gör. Ur det följer att priser för något som behövs aldrig blir konkurranssat. Endast det som inte behövs, går att sälja genom konkurans.
Globalisering är ett sätt att komma åt marknasfördelar. Dom som strider mot detta får stämpeln ondska.
SD är inte onda utan bara ser om sitt eget hus. Dom som tar in allt som vill komma är dom onda.
Dom som propagerar för våld mot en åsikt dom inte delar är en del av ondskan. Inte den som blir utsatt.
Idag är dom ondaste staterna USA och Israel. Saddam var ett lamm mot omvärlden även om han var diktator mot delar av sin befolkning. En befolkning som nervärderades.
Kina är betydligt mer sofistikerad, dom blir inbjudna att ta över :) men vänta tills dom vill ha allt.
Debatten om SD är mest löjlig, den tar bort fokus från saker av vikt.

jonlin
Posts: 693
Joined: 7 July 2003, 03:32
Location: Uppsala

Post by jonlin » 25 March 2007, 13:06

Även om DU tycker att en diskussion om Sverigedemokraterna är löjlig så bör du låta bli att posta saker som är TOTALT OFF-TOPIC. Marknadens natur och ondskans ursprung har inget här att göra (och topplistor i onda stater känns verkligen juvenilt). Starta en ny tråd istället för att sabotera den här, tack.

jonlin
Posts: 693
Joined: 7 July 2003, 03:32
Location: Uppsala

Post by jonlin » 25 March 2007, 15:59

m wrote:
jonlin wrote:Vilket är ett ganska missvisande argument. Den tidiga arbetskraftsinvandringen kan faktiskt inte rättvist jämföras[...]
Vad har det nordisk grannländerna bedragit med förutom importen av "Akholister" från Finland. Under 60 talet då invandringen dock fart, många som kom hit har idag byggt upp Sveriges ekonomi [...]
De nordiska grannländerna (även Finland) har bidragit med en BEHÖVD ARBETSKRAFTSINVANDRING. Utan att lägga något värde i skillnaderna så menar jag trots allt att det är en helt annan sorts invandring. Om man tar i beaktning att premisserna var helt andra så blir det ganska uppenbart att det inte rättvist är jämförbart. Det är inte heller något speciellt bra argument mot Sverigedemokraternas (officiella) agenda.
m wrote:Men jag anser att Sverige skall ha fri invandring, det gynnar landet på sikt, även om det kortsikt kan skapa en del socialproblem.
Eftersom stora, snabba, samhällsförändringar skapar sociala (och ibland även ekonomiska) problem så borde rimligtvis folket få avgöra i invandringsfrågan. Tyvärr så är invandringsproblematiken fortfarande mer eller mindre tabubelagd och en demonisering av kritikerna är ett faktum. Men av intresse, vad exakt menar du med att det gynnar landet på sikt och hur kommer du fram till att det är "värt" det?
m wrote:Men det är helt vannsinnigt att låta en nazistparti som Sverigedemokraterna att få poltiskt makt, utan det behövs människor som har gott omdöme som fattar beslut i den här frågan, och inte en hög med lågproduktiva skinheads som Sverigedemokraterna består av.

Dessutom är 95% av Sverigedemokraternas politiker dömda för brott , vilket är verkligen oroväckade för demokratin. ( Källa TV4 )
Även om så 100% av alla Sverigedemokraternas politiker var brottslingar så är jag inte så säker på att de metoder du förespråkar går att rättfärdiga. Vad är mest demokratiskt, att låta folket välja sina representanter (trots att de må vara dömda brottslingar) eller tysta dessa med våld? Jag har väldigt svårt för "målet helgar medlen"-mentaliteten.

torslund
Posts: 1559
Joined: 7 November 2002, 18:24

Post by torslund » 25 March 2007, 16:53

Jo debatten är löjlig, för den handlar inte om innehållet utan om att försöka hitta svepskäl. För innehållet är rätt så rätt för merparten av befolkningen.
Man skjuter budbäraren som kom med den dåliga nyheten.

jonlin
Posts: 693
Joined: 7 July 2003, 03:32
Location: Uppsala

Post by jonlin » 25 March 2007, 22:56

torslund wrote:Jo debatten är löjlig, för den handlar inte om innehållet utan om att försöka hitta svepskäl. För innehållet är rätt så rätt för merparten av befolkningen.
Man skjuter budbäraren som kom med den dåliga nyheten.
I den dekrypterade versionen av ditt svar så får du gärna redogöra för vad innehållet är, vilka svepskälen är (för vad), vad som är rätt, hur många som är rätt många, vem budbäraren är samt vilken den dåliga nyheten är. :P

Om du verkligen har något att tillföra så uppskattar iallafall jag om du kunde försöka göra det på ett mindre diffust sätt.

torslund
Posts: 1559
Joined: 7 November 2002, 18:24

Post by torslund » 26 March 2007, 08:05

Vad du vill ha svar på är dom svaren som man kallar folk för rasister om dom uttrycker sitt missnöje.
Man har i princip omöjlig gjort viss form av debatt.
Det är en enorm skillnad på folk som i alla lägen månar om att vara PK.
Och folk som i vardagen har råkat ut för dom negativa effekterna av det som SD vill förhindra.
SD fyller en roll som forum för dom som inte är PK eller saknar erfarenhet från verkligheten.
Och en bieffekt är att många som är kapabla till en bättre politisk agenda än många av dom som SD fick in i rummen avstår pga. trycket.
Och vad har vi då åstadkommit?
Något som vi attackerar andra länder för arr göra.

jonlin
Posts: 693
Joined: 7 July 2003, 03:32
Location: Uppsala

Post by jonlin » 28 March 2007, 14:53

Vet du, jag blev tyvärr inte ett dugg klokare av ditt svar men jag tror inte att jag orkar fortsätta diskussionen. Tack för mig, för den här gången.

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Post by klein » 28 March 2007, 16:01

Intressant artikel om Sverigedemokraterna här , flera avhoppade vittnar om att Sverigedemokraterna är rasister/Nazister och ett odemokratisktparti.

http://www.expo.se/index_1.php?pg=http% ... _1900.html

Stefan-AB
Posts: 50
Joined: 25 March 2007, 00:25

Politisk ideell strategi!

Post by Stefan-AB » 30 March 2007, 02:35

Heja M!

Vilket politiskt parti föredra du själv då? Är du engagerad i något parti? Och vad är det för några företeelser som Du vill att Vi skall bygga samhällsstrukturen på? Vad kan man mer göra för att öka förståelsen kring denna sfär?

Allt kretsar kring den då för i tidens arkitekt struktur kring den ideella politiska logiken, där man var intresserad och kunde påverka. Men Nu ser jag att det är ett enormt arbete/jobb samt energikrävande i denna värld.

Skall politiken vara ideell med fritidsaktiva medmänniskor eller med en human ersättning för allt engagemang i politikens dilemma. När, var och hur blir frågan till vad som är det bästa för Sveriges Land oavsett vilket parti vi röstar på. Påverkan kring samhället är ju där vi verka och bor samt lever.....

:wink:
Rösta på SD, så kommer stöveltrampen att eka ingen.

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Re: Politisk ideell strategi!

Post by klein » 30 March 2007, 14:05

Jag anser att folk som engagerar sej poltisk, är dåliga människor. Men framförallt skall poltiskarbete vara oavlönat, dvs inga skattepengar skall gå till poltiska org.

Samhäller byggs bäst utefrån företagare och enterapnörskap. Påverka kan du ändå inte göra, inte de finns bara en sak som gäller att försej själv. Så fungera det..Ovasätt om man tycker om det inte helle inte.
Stefan-AB wrote:Heja M!

Vilket politiskt parti föredra du själv då? Är du engagerad i något parti? Och vad är det för några företeelser som Du vill att Vi skall bygga samhällsstrukturen på? Vad kan man mer göra för att öka förståelsen kring denna sfär?

Allt kretsar kring den då för i tidens arkitekt struktur kring den ideella politiska logiken, där man var intresserad och kunde påverka. Men Nu ser jag att det är ett enormt arbete/jobb samt energikrävande i denna värld.

Skall politiken vara ideell med fritidsaktiva medmänniskor eller med en human ersättning för allt engagemang i politikens dilemma. När, var och hur blir frågan till vad som är det bästa för Sveriges Land oavsett vilket parti vi röstar på. Påverkan kring samhället är ju där vi verka och bor samt lever.....

:wink:

Stefan-AB
Posts: 50
Joined: 25 March 2007, 00:25

Inga mer kommentarer!

Post by Stefan-AB » 30 March 2007, 15:04

OK! :wink:
Rösta på SD, så kommer stöveltrampen att eka ingen.

Locked