HTC Hero

Fritt forum, här är det högt i taket.
Post Reply
klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

HTC Hero

Post by klein » 8 August 2009, 06:50

För Er som är trötta på iPhone hypen, så är HTC Hero ett alternativ . Det jag har hittills har sett av Android i HTC hero, så är den bättre än Iphone. Iphonen är lite mer användarvänligare.

Men HTC Hero har intergeration.. Vi installerade en SIP klient i HTC, den ligger då som naturlig del av telefon, så är man nära ett WLAN, så kopplas man upp och man ringer ut på SIPen. Man kan även ringa ut på 3G på SIP vilket Apple att plomberat i sin lurar.

På tex iphone måste köra detta som ett seperat program hela tiden.

User avatar
depeo
Posts: 1122
Joined: 20 October 2003, 19:46
Location: Västerås

Re: HTC Hero

Post by depeo » 13 August 2009, 07:51

Har en HTC Magic med Heros ROM och det är fruktansvärt långsamt, skulle nog skaffat en iPhone istället.
Den hade ju dessutom haft en fin integration med macen :)

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Re: HTC Hero

Post by klein » 15 August 2009, 07:55

Intressant! Är det någon beta du har eller har du varit inne peta själv i grejerna? Jag upplevde inte Magic särskilt långsam, men det är klart en belastningsfråga. Iphone känns långsam ibland också.
depeo wrote:Har en HTC Magic med Heros ROM och det är fruktansvärt långsamt, skulle nog skaffat en iPhone istället.
Den hade ju dessutom haft en fin integration med macen :)

User avatar
depeo
Posts: 1122
Joined: 20 October 2003, 19:46
Location: Västerås

Re: HTC Hero

Post by depeo » 15 August 2009, 08:00

Om man byter bootloader är det väldigt enkelt att installera vilken ROM som helst. :)

Magic är inte alls långsam med originalprogramvaran, det är HTC Hero's programvara som uppenbarligen är för tung för hårdvaran.
Vad jag har förstått så har HTC Magic och HTC Hero identisk hårdvara.

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Re: HTC Hero

Post by klein » 16 August 2009, 06:58

Ok! Du får väl hacka din egna mjukvara.. Koden är ju öppen..:-) Jag vill ha en dissa telefon försäljar funktion i min telefon, där man kan black lista telefon nummer, så man inte ens skall behöva se dem.
depeo wrote:Om man byter bootloader är det väldigt enkelt att installera vilken ROM som helst. :)

Magic är inte alls långsam med originalprogramvaran, det är HTC Hero's programvara som uppenbarligen är för tung för hårdvaran.
Vad jag har förstått så har HTC Magic och HTC Hero identisk hårdvara.

vfr
Posts: 186
Joined: 18 November 2006, 18:05

Re: HTC Hero

Post by vfr » 16 August 2009, 11:07

depeo wrote:det är HTC Hero's programvara som uppenbarligen är för tung för hårdvaran.
Vad jag har förstått så har HTC Magic och HTC Hero identisk hårdvara.
Det där hängde jag inte med på. Först säger du att det är Heros programvara som är för tung och sedan att det är samma hårdvara. Hur sjutton kan den då vara för tung? Eller missar jag något väsentligt?

User avatar
depeo
Posts: 1122
Joined: 20 October 2003, 19:46
Location: Västerås

Re: HTC Hero

Post by depeo » 16 August 2009, 11:09

Den är lika seg även på HTC Hero, fått en del kritik för detta i olika reviews.
vfr wrote:
depeo wrote:det är HTC Hero's programvara som uppenbarligen är för tung för hårdvaran.
Vad jag har förstått så har HTC Magic och HTC Hero identisk hårdvara.
Det där hängde jag inte med på. Först säger du att det är Heros programvara som är för tung och sedan att det är samma hårdvara. Hur sjutton kan den då vara för tung? Eller missar jag något väsentligt?

vfr
Posts: 186
Joined: 18 November 2006, 18:05

Re: HTC Hero

Post by vfr » 16 August 2009, 14:55

Ahhh! Jag tolkade det som att det var just på Magic den blev seg. Mitt missförstånd.

klein
Posts: 4887
Joined: 1 April 2002, 02:00
Location: 43,41,41N, 7,15,47Ö

Re: HTC Hero

Post by klein » 20 August 2009, 08:01

Däremot verka HTC Hero har en del problem med täckningen , antenndelen verka strular på telefonen. Vi jämförde mellan HTC TTY2 och HTC MAGIC , Båda hade telia som operatör, HTC MAGIC hade 2 pinnar och TTY2 hade 4..
vfr wrote:Ahhh! Jag tolkade det som att det var just på Magic den blev seg. Mitt missförstånd.

Post Reply